Σκυλοσόφου 14, 46100 Ηγουμενίτσα
+30 26650 25559

Αποστολή – Πληρωμή

Πολιτική του www.mymargarita.gr είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και συνεπώς η άμεση αποστολή της παραγγελίας σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα προϊόντα που παραγγέλνει ο πελάτης θα παραδίδονται στη διεύθυνση που θα έχει συμπληρώσει στο πεδίο ”Διεύθυνση αποστολής” όταν πραγματοποιεί την παραγγελία του. Τα έξοδα αποστολής του δέματος αναγράφονται ξεχωριστά κατά την διαδικασία της παραγγελίας.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την SPEEDEX courier. Επιλέγοντας αποστολή με courier ενημερώνεστε αυτόματα για τα έξοδα αποστολής. Το αρχικό κόστος αποστολής είναι 4,50 € και αυξάνεται σύμφωνα με τον όγκο του δέματός σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή τότε επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αντικαταβολής 3,50€.

Σε κάποια προιόντα (π.χ. μπομπονιέρες) που το βάρος τους δεν μπορεί να εκτιμηθεί καθώς διαφέρει ανά κωδικό ακολουθείτε μια επιπλέον μικρή διαδικασία. (Δειτε παρακατώ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΙΝΤΩΝ ΛΟΓΩ ΒΑΡΟΥΣ Η ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟΥ)

Την ημέρα που πραγματοποιείται η αποστολή της παραγγελία σας, λαμβάνετε email το οποίο σας ενημερώνει για τον αριθμό φορτωτικής με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματός σας μέσω του site της SPEEDEX με την οποία απεστάλη η παραγγελία σας.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρία courier και παραλαμβάνονται σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής του δέματος.
Ουδεμία ευθύνη φέρει η επιχείρηση »Μargarita» σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης του δέματος σας λόγω απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

Κάποιες κατηγορίες προϊόντων διαθέτουν ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα που δεν υπάρχει κόστος μεταφορικών.

ΕΙΔΟΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΡΟΥΧΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΛΑΔΟΠΑΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Στις παραπάνω περιπτώσεις των δωρεάν μεταφορικών και εφόσον επιλέξετε ως πληρωμή την μέθοδο της αντικαταβολής υπάρχει η χρέωση της αντικαταβολής 3,50€.

Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο για αποστολές Εντός Ελλάδος και δεν καλύπτει δυσπρόσιτες περιοχές.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΛΟΓΩ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΩΝ

Eφόσον η παραγγελία σας έχει μεγάλο όγκο ή βάρος π.χ. μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης, βαπτιστικά ξύλινα κουτιά το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος – όγκο του δέματος. Σε αυτή την περίπτωση χρεώνεστε αρχικά με την παραγγελία σας το ελάχιστο ποσό μεταφορικών (4,50€) και μόλις το πακέτο σας είναι έτοιμο συσκευασμένο σας ενημερώνουμε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις λόγω αυξημένου βάρους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες ενδεικτικές χρεώσεις για τα παραπάνω προϊόντα καθώς π.χ κάθε μπομπονιέρα έχει διαφορετικό βάρος. Οι παρακάτω ενδεικτικές τιμές περιλαμβάνουν τα 4,50€ που θα χρεωθείτε σε περίπτωση που προβείτε σε αγορά με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Μπομπονιέρες

Από 25 εως 50 τεμάχια: Από 4,50 € εως 8,00€
Από 50 εως 100 τεμάχια: Από 8,00 € εως 14,00€
Από 100 τεμάχια και άνω: Από 10,00€ και άνω

Στην περίπτωση μεγάλων ποσοτήτων σε μπομπονιέρες επικοινωνούμε μαζί σας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή ώστε να μην χρεωθείτε κάποιο μεγάλο κόστος μεταφορικών καθώς μπορούμε να καλύψουμε μέρος των εξόδων των μεταφορικών σας. Αυτό πραγματοποιείτε κατόπιν ενημέρωσης και τηλεφωνικής συνεννόησης μας μαζί σας μόλις μας έχουμε διαθέσιμη την ποσότητα της παραγγελίας σας και τον κωδικό του προϊόντος.

Βαπτιστικά Κουτιά ή Βαλίτσες: Από 7,00€ εώς 12,00€
Λαμπάδες: 7,00€

Όλες οι παραπάνω τιμές δεν ισχύουν για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές. Οι αποστολές σε αυτές τις περιοχές μπορούν να πραγματοποιηθούν και με το ΕΛΤΑ.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ (κατά προσέγγιση ως μέγιστος χρόνος παράδοσης)

Μπομπονιέρες Γάμου (δεμένες): 20-30 εργάσιμες ημέρες
Μπομπονιέρες Βάπτισης (δεμένες): 20-30 εργάσιμες ημέρες
Προσκλητήρια Γάμου & Βάπτισης: 10-15 εργάσιμες ημέρες από την τελική έγκριση της μακέτας.
Ρούχα: 1-3 εργάσιμες ημέρες εφόσον το ρούχο υπάρχει ετοιμοπαράδοτο.
10 – 20 εργάσιμες ημέρες εφόσον θα πρέπει να κατασκευαστεί.
Παπούτσια: 1-5 εργάσιμες ημέρες εφόσον υπάρχει ετοιμοπαρόδοτο
Βαπτιστικά πακέτα: 1-3 εργάσιμες ημέρες εφόσον υπάρχει ετοιμοπαράδοτο.
15 – 20 εργάσιμες ημέρες εφόσον θα πρέπει να κατασκευαστεί
Υπόλοιπα Αξεσουάρ: Από 1 έως 15 εργάσιμες ημέρες

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Όλες οι αποστολές εξωτερικού πραγματοποιούνται με τα ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία). Τα έξοδα αποστολής για το εξωτερικό υπολογίζονται βάσει κάποιων παραμέτρων όπως η χώρα προορισμού, το βάρος και ο όγκος του δέματος. Αμέσως μετά την παραγγελίας σας το τμήμα διαχείρισης παραγγελιών υπολογίζει το βάρος του δέματος/των δεμάτων και υπολογίζει τα έξοδα. Έπειτα λαμβάνετε νέο email με το ποσό των εξόδων αποστολής.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Οι αποστολές για τη χώρα της Γερμανίας εκτός από τα ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία) πραγματοποιούνται και με την γραμμή λεωφορείων της ΤRANSREISEN HELLAS EXPRESS LINE καλύπτοντας πολλές πόλεις της Γερμανίας για πιο οικονομική & γρήγορη αποστολή των δεμάτων σας.

Όλες οι παραγγελίες που αποστέλλονται με τη γραμμή της ΤRANS REISEN HELLAS EXPRESS LINE παραλαμβάνονται από εσάς σε 2 – 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής του δέματος. Η αποστολή του δέματος πραγματοποιείτε κάθε Τετάρτη.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η επιχείρηση »Μargarita» σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης του δέματος σας λόγω απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την πληρωμή της παραγγελίας, το www.mymargarita.gr σας δίνει εναλλακτικούς τρόπους προκειμένου να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Οι τρόποι πληρωμής σας είναι οι παρακάτω:

1) Με τη χρήση χρεωστικής, πιστωτικής κάρτας ή προπληρωμένη κάρτα.

Αν διαθέτετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα MasterCard, VISA, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της τράπεζας Eurobank EFG .
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Σε περίπτωση που οι παραγγελίες αφορούν προϊόντα που ενδέχεται να έχουν εξαντληθεί (π.χ μπομπονιέρες) και θέλετε να επιλέξετε αυτή τη μέθοδο πληρωμής πρώτα θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικός στο 2665025559 ή μέσω e-mail στο info@mymargarita.gr για να σας ενημερώσουμε πρώτιστος για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που θέλετε να αγοράσετε.

2) Με κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας με την επιλογή κατάθεση σε τράπεζα.
Εντός 1 εργάσιμης ημέρας σας αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail σχετικά με την έναρξη της παραγγελίας σας.
Έπειτα εντός 3 εργάσιμων ημερών προχωράτε στην τραπεζική κατάθεση. Μόλις καταθέσετε τα χρήματα μας στέλνετε ένα ενημερωτικό mail.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας είναι οι παρακάτω:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 5403-011890-917
ΙΒΑΝ: GR4901 724030005403011890917
BIC: PIRBGRAA
Δικαιούχος: Ντόστα Μαρία του Ελευθερίου

ΕUROBANK & TΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
Αριθμός Λογαριασμού : 0026-0115-04-01 00906958
IBAN : GR4002601150000040100906958
BIC: EFGBGRAA
Δικαιούχος: Ντόστα Μαρία του Ελευθερίου

3) Με Προκαταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό & εξόφληση με αντικαταβολή.

Εντός 1 εργάσιμης ημέρας αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail σχετικά με την έναρξη της παραγγελίας σας.
Για τη δέσμευση των προϊόντων και προετοιμασία της παραγγελίας απαιτείται προκαταβολή 40% του συνολικού ποσού εντός 3 εργάσιμων ημερών σε έναν από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς.
Σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνεστε με έξοδα αντικαταβολής 3,50€ λόγω εξόφλησης του υπολοίπου στον υπάλληλο της εταιρίας courier κατά την παράδοσης του δέματος.

4) Με αντικαταβολή

Εντός 1 εργάσιμης ημέρας αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail σχετικά με τη έναρξη της παραγγελίας σας.
Σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνεστε με έξοδα αντικαταβολής 3,50€ λόγω εξόφλησης του συνολικού ποσού στον υπάλληλο της εταιρίας courier κατά την παράδοσης του δέματος.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δεν αφορά παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας, όπως προσκλητήρια, μπομπονιέρες, λαμπάδες/ κουτιά/ λαδοσέτ/ λαδόπανα/ μαρτυρικά βάπτισης. Παρακαλούμε εάν η παραγγελία σας περιέχει κάποια από τα παραπάνω προϊόντα, επιλέξτε έναν άλλο τρόπο πληρωμής.