Σκυλοσόφου 14, 46100 Ηγουμενίτσα
+30 26650 25559

Όροι Χρήσης

Για μια υπεύθυνη και εγγυημένη συνεργασία προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας σας παραθέτουμε τους όρους που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος www.mymargarita.gr, που ανήκει στην επιχείρηση με διακριτικό τίτλο «Μargarita» και με την επωνυμία “Ντοστα Μαρία”, που εδρεύει στην Hγουμενίτσα , διευθυνση Σκυλοσόφου 14 και, ΑΦΜ:108015268 Δ.Ο.Υ: Ηγουμενίτσας, καθώς επίσης και την ενημέρωση σας για τα δικά σας δικαιώματα και της υποχρεώσεις σε περίπτωση που προβείτε στην αγορά προϊόντων από την ιστοσελίδα μας.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεχτικά όλους του παρακάτω όρους ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι και διασφαλισμένοι για την οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία μας. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 26650 25559 ή 6948262762 ή μέσω αποστολής e-mail στο info@mymargarita.gr.

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος οφείλει να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τις παρακάτω παραγράφους πριν την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους.

Η επιχείρηση μας δύναται οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις , οι δε χρήστες/επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές.
Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στο ηλεκτρονικό της κατάστημα να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή. Για οποιοδήποτε ορθογραφικό λάθος στο περιεχόμενο των πληροφοριών, τις περιγραφές των προϊόντων καθώς και τις τιμές αυτών δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Ο χρήστης/επισκέπτης που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος , υποχρεούται να το κάνει σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη σε τρίτους, στη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή σε πνευματικά δικαιώματα τρίτων.

Πωλούμενα είδη και διαθεσιμότητα

Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.mymargarita.gr διατίθενται προϊόντα σχετικά με το γάμο και τη βάπτιση, όπως π.χ. μπομπονιέρες, λαδόπανα, σετ βάπτισης , ρούχα βάπτισης κλπ. Τα κύρια χαρακτηριστικά παρατίθενται στην αναλυτική περιγραφή του προϊόντος κάνοντας ‘κλικ’, μέσα στην ιστοσελίδα μας. Επίσης έχουν τοποθετηθεί φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και με δυνατότητα zοom προκειμένου αφενός να αναδεικνύεται όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται το προϊόν αφετέρου να μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να το αντιληφθεί πλήρως. Τα χρώματα και τα υφάσματα των προϊόντων ενδέχεται να έχουν μικρές διαφορές με την πραγματικότητα λόγο των συνθηκών φωτογράφισης και τις ρυθμίσεις στην οθόνη του κάθε χρήστη. Το www.mymargarita.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη για την λάθος εκτίμηση του χρώματος των προϊόντων από τον χρήστη.

Επιλογές Χρηστών

Σαν χρήστες έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε ή να διορθώσετε τα στοιχεία σας, να προσθέσετε διαφορετικές διευθύνσεις αποστολής και χρέωσης των προϊόντων σας και φυσικά το δικαίωμα της επιλογής διαγραφής των στοιχείων σας από τα αρχεία μας. Το www.mymargarita.gr δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου ή και των στοιχείων που περιέχονται σ΄αυτόν.

Διαθεσιμότητα

Το www.mymargarita.gr κρατάει το δικαίωμα να μην προλάβει να ενημερώσει εγκαίρως την ιστοσελίδα του καταστήματος με το απόθεμα του είδους. Στην περίπτωση παραγγελίας ενός είδους από τον πελάτη, που δεν έχει ενημερωθεί η ιστοσελίδα ότι το προϊόν βρίσκεται σε έλλειψη, ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά και θα γίνεται περαιτέρω συνεννόηση για την τοποθέτηση της παραγγελίας σαν backorder ή για την ακύρωση της. (Περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στην παράγραφο “Αλλαγές και επιστροφές”).

Τιμές Προϊόντων

Οι τιμές για τους επισκέπτες μας εμφανίζονται συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%. Επίσης οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το κόστος αποστολής το οποίο υπολογίζεται κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της παραγγελίας. Το www.mymargarita.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές των προϊόντων του χωρίς προειδοποίηση.

Έκδοση παραστατικού

H παραγγελία σας θα συνοδεύεται πάντα με απόδειξη λιανικής πώλησης.
Κατόπιν δικής σας συνεννόησης, η παραγγελία σας μπορεί να συνοδεύεται και με τιμολόγιο πώλησης αγαθών. Το τιμολόγιο εκδίδεται μόνο σε επιχειρήσεις με επαγγελματικό ΑΦΜ.

Ακύρωση παραγγελίας

Το www.mymargarita.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να ακυρώσετε μια παραγγελία η οποία έχει ήδη καταχωρηθεί. Αυτό μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:
• Στέλνοντας email στο info@mymargarita.gr με θέμα »Ακύρωση παραγγελίας» συμπληρώνοντας και τον αριθμό παραγγελίας.
• Τηλεφωνικά στο 26650-25559 ή στο 6948262762
Η ακύρωση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 24 ώρες. Μετά το παραπάνω χρονικό σημείο καμία ακύρωση δε θα γίνεται δεκτή.

Αλλαγή – επιστροφή προϊόντων

Η επιχείρηση μας κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλίσει την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη από την αγορά του.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την αλλαγή-επιστροφή του προϊόντος που έχει λάβει θα πρέπει εντός 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αγοράς:
• Να αποστείλει με email στο info@mymargarita.gr με θέμα «Αίτηση αλλαγής της παραγγελίας»» συμπληρώνοντας τον αριθμό της.
• Να τηλεφωνήσει στο 2665025559 ¨η στο 6948262762

Οι αλλαγές-επιστροφές των προϊόντων πέραν αυτών των ημερών θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας.

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος στην περίπτωση που :
• Το προϊόν δεν τον ικανοποιεί
• Είναι ελαττωματικό
• Δεν είναι το σωστό νούμερο.
• Έχει αποσταλεί λάθος προϊόν από αυτό που είχε παραγγείλει.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης μπορεί να αλλάξει ή επιστρέψει το προϊόν ακολουθώντας την διαδικασία που αναφέρεται στην παράγραφο »Αλλαγή ή επιστροφή προϊόντων» και με απαραίτητη προϋπόθεση:

• Να μην έχει χαλάσει η συσκευασία του προϊόντος
• Να μην έχει αφαιρεθεί το προϊόν από την αρχική του συσκευασία, συμπεριλαμβανομένου αξεσουάρ, ετικετών, κλπ
• Να είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν κατά την αγορά. Δηλαδή καινούριο, αφόρετο, μη πλυμένο, αχρησιμοποίητο
• Να μην είναι προϊόν που αγοράστηκε με έκπτωση ή προσφορά και η εκπτωτική του τιμή αναφέρεται μέσα στην ιστοσελίδα μας ή περιλαμβάνεται στην κατηγορία «Προσφορές».
• Να μην αποτελεί προϊόν «ειδικής παραγγελίας», δηλαδή να μην είναι προϊόν το οποίο κατασκευάστηκε από την εταιρία μας αποκλειστικά και μόνον για το συγκεκριμένο πελάτη.

Τέτοια προϊόντα θεωρούνται οι μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια και οτιδήποτε περιλαμβάνει ευπαθές προϊόν (π.χ κουφέτα) κλπ, καθώς και προϊόντα που έχουν υποστεί οποιαδήποτε διαφοροποίηση από την αρχική τους μορφή κατόπιν απαίτησης του πελάτη.

Τα προσκλητήρια επιστρέφονται μόνο σε περίπτωση που η εκτύπωση δεν συμβαδίζει με την μακέτα που μας έχετε επιβεβαιώσει για την εκτύπωση τους.
Η αποστολή των προϊόντων αλλαγής πραγματοποιείται μόνον αφού παραληφθούν και υποβληθούν σε έλεγχο ποιότητας τα προϊόντα που επιστρέφονται. Επιστροφές χρημάτων γίνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών .
Τρόπος αποστολής και έξοδα παράδοσης σε περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προιόντων.
Σε περίπτωση λάθους αποστολής προϊόντος τα έξοδα αποστολής βαραίνουν το www.mymargarita.gr
Στην περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προϊόντος το www.mymargarita.gr επιβαρύνεται μόνο τα έξοδα αποστολής της αλλαγής προς τον πελάτη.
Σε περίπτωση όπου το προϊόν για αλλαγή ή επιστροφή δεν πληροί τους παραπάνω προαναφερθέντες όρους της παραγράφου »Αλλαγή- επιστροφή προϊόντων», το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Τα έξοδα παράδοσης των προϊόντων που επιστρέφονται εξ’ολοκλήρου χωρίς αλλαγή επιβαρύνουν τον πελάτη. Για τον λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε:

1. Να χρησιμοποιείτε μία αναγνωρισμένη ταχυδρομική υπηρεσία για την επιστροφή ή αλλαγή της αγοράς σας.
2. Να συσκευάζετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί προσεκτικά ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
3. Να τοποθετείτε μέσα στην συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο να μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να λύσουμε την οικονομική μας εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή – αλλαγή.
4. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το www.dieuxon.gr για απώλεια , καθυστέρηση, κλοπή ή κακή διαχείριση του δέματος που αποστέλλει ο πελάτης για αλλαγή -επιστροφή προϊόντος.

Όλα τα προϊόντα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα του καταστήματος μας.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες του www.mymargarita.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, τηλέφωνα, διεύθυνση, email κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.mymargarita.gr , προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Δωσιδικία & Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οποιαδήποτε διαφορά, διαφωνία ή αξίωση προκύψει από τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος του www.mymargarita.gr , ή τις συναπτόμενες συμβάσεις αγοράς-πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυσή τους θα είναι τα Δικαστήρια.

Δήλωση αποποίησης ευθύνης

Η επιχείρηση μας δεν ευθύνεται για παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας από μη κάτοχο, εφόσον δεν έχει δηλωθεί στην τράπεζα η απώλειά της, καθώς συνιστά ευθύνη του πελάτη η φύλαξη της πιστωτικής του κάρτας. Η επιχείρηση μας και οι συνεργάτες της καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος, χωρίς να εγγυάται ότι οι λειτουργίες του ή των server του, θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα κλπ.

Αποδοχή όρων

Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους συνεργασίας και αποδέχεται να πραγματοποιήσει την αγορά σύμφωνα με αυτούς. Οι όροι χρήσης για την συναλλαγή μεταξύ πελάτη και του ηλεκτρονικού καταστήματος του, έχουν διαβαστεί από τους ενδιαφερόμενους της συναλλαγής.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

1. Oλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης «mymargarita.gr» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

2. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της επιχείρησης «mymargarita.gr» ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

3. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την επιχείρηση και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.mymargarita.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της επιχείρησης «mymargarita.gr» ή/και του www.mymargarita.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.mymargarita.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας «mymargarita.gr» δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.